Vragen en antwoorden over pizzajolly pizzaovens

Wij krijgen regelmatig vragen over het kopen en gebruiken van een Italiaanse houtgestookte pizzaoven voor thuis. Hier zijn veelgestelde vragen en antwoorden voor u verzameld. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan even een berichtje en wij geven u graag meer info over pizzaovens

 

 

 

/

Is een pizzaoven in de tuin een goede investering?

 

Ja, een PIZZAJOLLY pizzaoven is een hele goede investering!

 

Onze stelling is dat u met de aanschaf van een PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken heel wat kunt besparen. Je raakt de tel al snel kwijt. Maar een ding is zeker je bakt echt heel veel pizza's in een PIZZAJOLLY pizzaoven.

 

Een rekensommetje:
- U neemt uw PIZZAJOLLY pizzaoven nu in 2015 in gebruik
- U heeft die oven dan minimaal tien jaar in uw tuin staan.
- U maakt dan om de week een keer pizza (maar meestal veel vaker)
- Dat zijn dan zo'n 25 weken per jaar.
- Stel dat u per keer 8 pizza's bakt (gemiddeld).

DAT KOMT AL SNEL OP: 2000 pizza's die u maakt in uw PIZZAJOLLY OVEN!!!!!

 

 

 

Nog niet overtuigd? Lees dan nog even verder. Stel u koopt nu bijvoorbeeld om de week 4 of meer "betere" afhaal-pizza's, dan bespaard u al snel heel wat Euro's!
Prijs afhaal pizza bijv. Eur 5,-- (Maar vaak duurder) en uw eigen pizza met een kostprijs van circa Eur 2,--
  Dan is na een jaar uw besparing zeker al (3x4x25) 300 Euro!
En dan hebben we het nog niet eens gehad over het plezier van het zelf maken van pizza. En dat uw zelf gemaakte houtoven-pizza echt zo veel lekkerder is!!

 

Wij zijn benieuwd hoeveel pizza's u gaat maken?

Bel 0343 575 898 voor meer info of vraag een folder met prijslijst via de mail!

Meer weten en zien? Kom naar een demodag en bestel u PIZZAJOLLY.

 

Hoeveel pizza's gaan er in een buitenoven van PIZZAJOLLY?

 

 

Lekker veel ruimte in een PIZZAJOLLY pizzaoven!

De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn door het uitgekiende compacte ontwerp verrassend ruim van binnen. Ovens van andere merken zijn van binnen vaak veel kleiner en veel groter van buiten! 

 

Zo is de veel verkochte PIZZAJOLLY 70 pizzaoven van binnen ruim 61 x 61 cm. Hier gaan makkelijk twee grote pizza's tegelijkertijd in.
Tevens is er dan nog voldoende ruimte over voor het houtvuur naast de pizza!

 

Het nieuwste model grote pizzaoven PIZZAJOLLY "Molto Pizze" is van binnen zelfs 60 x 80 cm groot! In deze ovens bakt u met gemak 3 tot 4 pizza's tegelijkertijd! Lekker veel ruimte ook voor bijvoorbeeld brood, foccacia, plaatpizza, ovenschotel of roosteren van vlees.

 

Ook de kleinere PIZZAJOLLY pizzaoven "Campeggio" is behoorlijk ruim. In deze handzame pizzaoven is genoeg ruimte voor een lekker grote pizza naast het houtvuur. De binnenruimte van 41 x 41 cm geeft alle ruimte.

 

Voor de professionele pizzabakker hebben we de PIZZAJOLLY pizzaoven XXL. De PIZZAJOLLY XXL pizzaoven is echt ruim en kan makkelijk 4 pizza's tegelijkertijd bakken.

 

Meer weten over de pizzaovens van PIZZAJOLLY? Vraag ons een folder of bel voor informatie 0343 575 898!

 

 

Lekker veel ruimte in de PIZZAJOLLY pizzaoven

 

 

 

 

Wat is de levertijd van een PIZZAJOLLY oven?

 

De vraag is vaak: Hoe snel wilt u aan de slag met uw pizzaoven?


Wij proberen onze klanten altijd zo snel mogelijk een pizzaoven en buitenkeuken te leveren te leveren. Soms kan dat zelfs meteen dezelfde dag al! Wij hebben ovens veelal op voorraad staan. Dus morgen al dat feest en snel een oven nodig? Dat gaat vaak nog lukken ook.

 

Vraag PIZZAJOLLY naar de mogelijkheden voor uw bestelling!
0343 575 898 of mail via de website en vraag een bestelformulier!

 

 

Kan ik in de PIZZAJOLLY oven ook brood bakken?

 

BROOD BAKKEN IN EEN PIZZAOVEN

In de PIZZAJOLLY pizzaoven bakt u zelf het lekkerste brood. 
Omdat de oven de warmte lang vast houdt, is het bakken van brood geen probleem. Door de aflopende-warmte van het houtvuur krijgt uw brood een heerlijke krokante korst en een smaak die alleen met een houtoven mogelijk is. Bovendien blijft zelf gebakken vloerbrood lang vers. Dus ook de volgende dag nog lekker genieten.

 

Is brood bakken in de PIZZAJOLLY oven moeilijk?
Met de tips die wij u graag geven maakt ook u de heerlijkste verse broden in de PIZZAJOLLY houtoven. Hier vindt u een recept voor brood uit de houtoven. Met een werkwijze om zelf "pane integrale" (volkorenbrood uit de pizzaoven) te maken.

 

 

 

Ik wil een echte pizzaoven in mijn tuin? Vraag dan een folder aan, bestel nog vandaag uw eigen houtgestookte echt Italiaanse PIZZAJOLLY buitenoven en ga snel aan de slag! Mmmm.... dat smaakt

 

 

 

Welk hout gebruik ik voor de pizzaoven?

 

PIZZAHOUT speciaal voor pizzaovens!

Wij adviseren voor de PIZZAJOLLY pizzaovens gebruik te maken van eiken en beuken. Deze wat hardere houtsoorten bevatten minder hars. Zijn bovendien vaster waardoor deze langer branden en meer warmte geven.

 

Voor optimaal gebruik van uw pizzaoven kunt u het speciale PIZZAJOLLY PIZZAHOUT mengsel kopen. Dit is een mix van beuken en eiken, speciaal geselecteerd en op maat gemaakt voor de PIZZAJOLLY pizzaoven. Handig in een grote zak van 17kg, duurzaam gedroogd, dus vriendelijk en schoon in gebruik!

 

PIZZAHOUT leveren wij per zak voor een vaste prijs van EUR 15,- p/st
Bestellen kan via de mail of bel 0343 575 898.
Zelf af te halen, levering thuis in overleg mogelijk.

 

 

 

PIZZAJOLLY© ovens en buitenkeukens bekijken?

 

Ik wil een houtgestookte pizzaoven kopen!

U overweegt de aankoop van een PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven? Wij begrijpen dat u dan eerst wel eens wilt zien hoe de pizzaovens er in het echt uitzien.

 

U bent van harte welkom bij PIZZAJOLLY in Maarsbergen. Op afspraak of op een van de gezellige PIZZAJOLLY demodagen.  Op de demodagen is de houtoven altijd in werking te zien en bakken wij natuurlijk pizza's. En vertellen u alles wat u wilt weten over de PIZZAJOLLY pizzahoutovens! NU AANMELDEN VOOR EEN DEMODAG!

 

 

VANDAAG AL BIJ PIZZAJOLLY KOMEN KIJKEN!!!

U wilt vandaag bij PIZZAJOLLY komen kijken? Bel ons even voor een afspraak op 0343 575 898.  Denkt u er over om meteen een oven mee-nemen? Dat kan, bel of mailt u dan even vooraf om af te stemmen, zorgen wij dat alles klaar staat bij uw komst. U kunt bij ons niet pinnen. Contant betalen kan wel.

 

BEL 0343 575 898 voor een kijkafspraak of info!

 

 

Hoe bestel ik een pizzajolly pizzaoven?

 

IK WIL EEN PIZZAJOLLY BESTELLEN

Bestel makkelijk en snel uw PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken. Dat gaat heel makkelijk, kijk even op de pagina pizzaoven bestellen! Of bel ons op 0343 575 898

Heeft u meer vragen over de aankoop van een oven bel dan 0343 575 898 of mail ons dan gerust.
Kijk ook eens op onze Facebook.com/pizzajolly pagina!

 

 

Kan een PIZZAJOLLY pizzaoven buiten blijven staan?

 

PIZZAJOLLY PIZZAOVEN HET HELE JAAR DOOR BUITEN GEBRUIKEN!!

Uw PIZZAJOLLY oven in de zomer, herfst, winter en voorjaar!

Alleen de echte PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaovens kunnen zonder probleem buiten blijven staan. Door de unieke beschermde constructie, is de oven goed bestand tegen het Nederlandse klimaat.


Hierdoor staat de buitenoven het hele jaar door tot uw beschikking. Ook met een stevige vorst, regenbui, sneeuw of wind kunt u gebruik maken van uw pizzaoven. Meer weten? kijk in het foto-album op de website voor foto's van de PIZZAJOLLY buitenoven in de winter!

 

AL 10 JAAR BUITEN IN WEER EN WIND

Omdat wij de PIZZAJOLLY ovens al vanaf 2005 in Nederland en Belgie verkopen, weten wij dat het met de duurzaamheid in weer en wind wel goed zit! Heel wat van de PIZZAJOLLY buitenovens staan al jaren in weer en wind buiten.
Dat zegt wat over de kwaliteit van de PIZZAJOLLY pizzaovens!


Meet weten over de kwaliteit en garantie op onze pizzaovens?

Bel 0343 575 898 of mail ons met uw vragen   of kom een keer kijken bij ons in Maarsbergen.

 

 

Garantie en duurzaamheid?

 

2 JAAR GARANTIE - PRODOTTO IN ITALIA

Alleen op een echte PIZZAJOLLY© pizzaoven en buitenkeuken krijgt u 2 jaar garantie. Bovendien profiteert u van onze jarenlange ervaring met pizzaovens en professionele achtergrond in de bakkerijbranche. Wij staan voor levering van kwaliteit met duidelijke instructies en service. Ook na aankoop!

 

 

PIZZAJOLLY© Houtovens al vanaf 2005 in Nederland en Belgie!

PIZZAJOLLY© introduceerde de eerste pizzaovens al in 2005 in Nederland en België. Inmiddels hebben de pizzaovens bewezen zeer duurzaam te zijn. Na ruim 10 jaar in weer en wind werken de eerste verkochte PIZZAJOLLY© houtovens nog steeds optimaal en zien er goed uit!

Niet voor niets horen wij regelmatig van klanten terug dat ze erg tevreden zijn met de aankoop van hun PIZZAJOLLY©.  Kijk ook maar eens op onze Facebookpagina voor meer leuke reacties! www.facebook.com/pizzajolly

 

PIZZAJOLLY© DAN WEET U DAT HET KWALITEIT IS!

Omdat het PIZZAJOLLY© succes graag gevolgd wordt, waarschuwen wij klanten voor "kopieen" van de PIZZAJOLLY© houtoven. Deze vaak wel heel erg goedkope ovens, komen niet uit Italie. Het zijn vaak "Chinese" of "Portugese" producten, zonder garantie. Ook moet u maar eens goed kijken naar de binnen-afmetingen en de gebruikte materialen (kan die oven echt jaar in jaar uit buiten blijven staan?).PIZZAJOLLY© heeft dan ook niets met deze bedrijven te maken. Ons advies, voorkom teleurstelling en vergelijk goed (met name kwaliteit en bouw en duurzaamheid!). Wilt u lang plezier van uw aankoop? Dan is de PIZZAJOLLY pizzaoven een bewezen goede keuze.Vraag PIZZAJOLLY© gerust om meer informatie! En kom kijken!

 

PIZZAJOLLY© PRODOTTO IN ITALIA!  2JAAR GARANTIE!

 

 

 

Wat kost een PIZZAJOLLY pizzaoven?

 

PRIJSLIJST EN FOLDER PIZZAJOLLY

Ik kan op de website geen prijzen vinden? Wat kost een PIZZAJOLLY© houtgestookte pizzaoven met buitenkeuken?

Omdat het aanbod van de PIZZAJOLLY© PIZZAOVENS en PIZZAJOLLY© Buitenkeukens regelmatig wordt uitgebreid, hebben wij er voor gekozen geen prijzen op de website te zetten. Tevens willen wij u graag goed informeren over uw aankoop. En dat gaat verder dan prijzen op de website!Graag sturen wij aanstaande pizzabakkers een folder (pdf) met prijslijst per mail. U heeft dan een goed overzicht van alle mogelijkheden. Uiteraard helpen wij graag bij vragen of bestellen van uw pizzaoven. Bel 0343 575 898 of mail.


JA, stuur mij nu a.u.b. een folder en prijslijst pizzaovens en meubels!

 

 

 

©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN