PAASDEMO PIZZAOVENS PIZZAJOLLY.NL

Demodag 2e Paasdag maandag 22 April

Paas Verkoop-demo PIZZAJOLLY® pizzaovens!

VERKOOP-DEMO PIZZAOVENS!

Wil jij nu in het voorjaar een echte houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaoven kopen? Maar je wil daar toch nog wat meer van weten. Wil je zien hoe de houtgestookte PIZZAJOLLY® pizzaovens er in het echt uit zien? Mooi! Dat laten we je tijdens de VOORJAARSDEMO graag zien en proeven.

Aanmelden Demodag 

MAANDAG 22 APRIL PIZZAOVEN PAAS-DEMO IN MAARSBERGEN

Vanaf 13.00 tot circa 16.00 uur ben je welkom bij PIZZAJOLLY® in Maarsbergen. Tijdens de PIZZAOVEN VERKOOP DEMO kun je de verschillende PIZZAJOLLY® pizzaovens en de bijpassende buitenkeuken pizzameubels bekijken. We beantwoorden dan graag al jouw vragen. En natuurlijk laten we zien hoe de PIZZAJOLLY® pizzaovens werken. We stoken het houtvuur in de pizzaoven op vanaf het eerste begin. En al na circa een half uurtje kan de eerste pizza de heet gestookte pizzaoven in! Je proeft dan de heerlijk vers gebakken houtoven pizza! Echt een belevenis!

 

Klik op de "Google" afbeelding voor de route naar PIZZAJOLLY in Maarsbergen.

 

EEN PIZZAJOLLY® PIZZAOVEN GEBRUIK JE HET HELE JAAR!

Ja, het kan koud, nat of zelfs stormachtig zijn tijdens de DEMODAGEN van PIZZAJOLLY in Maarsbergen. Maar de pizzaoven demodagen gaan bij ons altijd door. Want juist ook met minder mooi weer kun je jouw houtgestookte pizzaoven gewoon gebruiken.De pizzaovens kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Klaar voor gebruik op het moment dat jij wil gaan bakken! Pizza, brood of een Italiaanse barbecue!

We maken jou graag enthousiast!

Wij maken jou graag net zo enthousiast over onze pizzaovens zoals wij zelf ook al jaren zijn. Het geurende houtvuur. De pizzaoven die op ruim 400 graden behaaglijk warm is. En natuurlijk het resultaat, een pizza gebakken op de stenen ovenvloer. Naast het houtvuur. Met de hand gevormd volgens Italiaans recept. Zo hoort een "Pizza fatto a casa" te zijn!
 

Laat ons a.u.b. via even weten of je komt! AANMELDEN >>>

Aanmelden Demodag 

Lees meer over de PIZZAJOLLY® Originale 70 pizzaoven.

 

 

Waarom kiezen klanten voor een PIZZAJOLLY® pizzaoven?

De houtgestookte pizzaoven de "PIZZAJOLLY® Originale 70" is al meer dan 14 jaar de meest verkochte houtgestookte pizzaoven in Nederland!

 

Kwaliteit, mooi design en bewezen duurzaam voor jaren pizzaplezier!

Alleen een "originele PIZZAJOLLY® pizzaoven" is bewezen duurzaam en dus een goede aankoop. Klanten die al jaren geleden een bij ons hun pizzaoven kochten gebruiken die nu na vele jaren nog steeds met veel plezier. De PIZZAJOLLY® pizzaovens hebben een lange levensduur. Zelfs na 14 jaar of langer buiten in de tuin! Wij staan garant voor jaren pizzaplezier en vertellen u graag op een van de demodagen waarom!

 

Kom ook naar een DEMODAG bij PIZZAJOLLY in Maarsbergen!

pizzaoven in de winter gebruiken PIZZAJOLLY

Route naar PIZZAJOLLY in Maarsbergen - KLIK op de afbeelding!

zo kom je bij pizzajolly pizzaovens
©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN